Expendables 4 musí přitvrdit, tvrdí Sylvester Stallone

Expendables 3 jsou jedním z největších filmových průšvihů roku. Nejen že unikla kopie filmu na internet ještě před samotnou premiérou, akčnímu dobrodružství se nedařilo ani v kinech a diváci s kritikou označili tento film nejhorším ze série. Průšvih přiznal i Sylvester Stallone, jež za největší chybu považuje přístupnost PG-13, se kterou Expendables 3 vyrazili do kin.

ex3

Zachránit pověst filmu se snaží v těchto dnech nová Blu-ray verze, která s pěti přidanými minutami a především bez cenzury, zamířila již na americký trh. Producent a hvězda celé série, Sylvester Stallone, se k této situaci rozpovídal a dal nám za pravdu, že pokud dostanou čtvrtí Expendables někdy zelenou, musí eRkovou verzí dobýt už i kina. Možná je ale také načase si přiznat, že akční veteráni už tolik netáhnou.

Stallone také nadhodil, proč snímek nakonec nerežíroval zkušený Mel Gibson, jehož jméno by vznikajícímu filmu dalo určitou váhu, oproti poměrně neznámému Patricku Hughesovi. Prý jednoduše proto, že si Gibson chtěl zahrát hlavního padoucha a všem se tento nápad velice zamlouval.

Expendables 3 si k dnešnímu dni připsali na svém účtu poměrně mizerných 206 milionů dolarů, což je zhruba jen dvojnásobek toho, kolik stála realizace celého projektu.