Chris Pratt bude Cowboy Ninja Viking

Dříve v tomto týdnu Collider vydal informaci, že se hvězda Strážců Galaxie, Chriss Pratt, bude podílet na další komiksové adaptaci – Cowboy Ninja Viking. To nyní potvrdil sám herec na svém twitterovém účtu.

chris-pratt

Co se režisérů týče, tak byl žhavým kandidátem Marc Foster, který má na svém kontě například předposlední bondovkou Quantum of Solace nebo Světovou válkou Z. Ovšem toto možné spojení Fostera s tímto snímkem již nadále neplatí, a tak nezbývá nic, než hledat někoho jiného. To by však neměl být takový problém. Chriss Pratt  má v poslední době pověst herce, jehož angažování se obrovsky vyplatí (Strážci Galaxie si připsali do kolonky tržeb více než 770 milionů dolarů, Lego příběh přes 468 milionu dolarů), a tak by nemělo být těžké najít někoho, kdo takovou velmi lukrativní možností nepohrdne.

Komiksová série vytvořená A.J. Liebermanem a Riley Rossmoem pojednává o pacientech s poruchami osobnosti. Ti jsou pomocí psychoterapeuta Dr. Sebastiana Ghislaina přeměněni na zabijácké agenty zvané Tripleti. Ti v sobě ukrývají řadu osobností, z nichž je každá expert na jiný styl boje. Několik těchto nebezpečných jednotlivců uteče a je na Tripletovi Duncanovi (jehož tvoří kovboj, ninja a viking), aby je pochytal či eliminoval předtím, než napáchají nějaké škody.

Scénář k filmu napsali Rhett Reese a Paul Wernick, jejichž dosavadním vrcholem je sepsání děje k filmu Zombieland.

Produkci tohoto snímku má na starosti studio Universal Pictures, datum premiéry zatím není známo.