Trailer #2: EXODUS: Bohové a králové (2014) – Ridley Scott opět velkolepě

Pouhý den po Štědrém dnu se budou dárky rozbalovat i v českých kinech. Právě do nich totiž zamíří nový velkolepý film režiséra Ridleyho Scotta, jehož Exodus: Bohové a králové přináší právě teď svou druhou upoutávku. Připravte se tři minuty trailerové orgie.

Christian Bale na oficiálním plakátu ke snímku Exodus: Bohové a králové
Christian Bale na oficiálním plakátu ke snímku Exodus: Bohové a králové

Historické epické dobrodružství v režii uznávaného režiséra Ridleyho Scotta (Gladiátor; Prometheus). EXODUS: Bohové a králové je příběhem jednoho člověka, který našel odvahu postavit se moci impéria. Scott využívá nejmodernějších vizuálních efektů a do biblického příběhu vzdorovitého vůdce Mojžíše (Christian Bale) vnáší nový život. Mojžíš se postaví na odpor egyptskému faraonovi Ramsesovi (Joel Edgerton). Přiměje 600 000 otroků, aby utekli z Egypta před útrapami, děsivými smrtelnými epidemiemi a vydali se na monumentální cestu do zaslíbené země. Scénář napsal Steven Zaillian (Schindlerův seznam).

EXODUS: Bohové a králové vchází do kin 25. prosince 2014. V hlavních rolích Christian Bale, Joel Edgerton, Aaron Paul, María Valverde, Sigourney Weaver, Ben Kingsley, Ben Mendelsohn, Indira Varma, John Turturro a další.

httpv://youtu.be/t-8YsulfxVI