Tom Hardy hlavním záporákem v X-Menech?

Tom Hardy je na roztrhání. Není divu, že je tedy spojován s filmy, které budou jistě kasovními trháky. Komiksové adaptace jsou nesmírně populární a točit se budou ještě mnoho let. No a Hardy má nabídky rovnou na dvě. Ta nejnovější přišla od 20th Century Fox.

Tom Hardy v X-Menech? Opravdu? Ještě nedávno představitel Banea z posledního dílu trilogie Temného rytíře se má stát hlavním záporákem v X-Menech? Mezi tím mu na stole také přistála šance zahrát si v nově připravovaném filmu Suicide Squad, pravděpodobně po boku Willa Smithe, Margot Robbie a Ryana Goslinga. Spojován byl i s postavou Doktora Strange, ale kdo nebyl. Inu, každý chce mít Hardyho v týmu. Teď jde jen o to, kdo ho uloví.

Apocalypse
Apocalypse

V 20th Century Fox hledají představitele pro postavu Apocalypse, podle níž se bude i nový díl jmenovat. Co si nakonec Hardy vybere? Suicide Squad má mít premiéru 5. srpna 2016, X-Men: Apocalypse dokonce 27. května 2016. Bude mít vůbec zájem se vrátit do komiksového žánru? To ukáží následující měsíce.

Tom Hardy
Tom Hardy

O novém dílu X-Menů se toho zatím moc neví. Příběh bude zasazen do roku 1980 a bude ukončením trilogie, která již obsahuje První třídu a Budoucí minulost. Natáčet by se mělo začít v dubnu příštího roku.