Spin-off LEGO Batmana dostaneme dříve

Batman se podílel na záchraně světa před Lordem Byznysem v letošním trháku LEGO příběh. Po zpoždění přípravy druhého dílu se Warner Bros rozhodli uspíšit jeho vlastní spin-off, aby zájem o animovanou podívanou neměl šanci opadnout.

lego-will-arnett-batman-600

Chris McKay, který působil u LEGO příběhu jako supervisor animace, by se měl ujmout režie. Stejný post by mu mohl připadnout u očekávaného sequelu. Ke své roli Batmana se také se vší pravděpodobností vrátí Will Arnett, jenž Temného rytíře daboval. Scénář však tentokrát nepřipravuje objev posledních let – tvůrčí duo Phil Lord a Chris Miller. Režiséři veleúspěšného LEGO příběhu, 21 a 22 Jump Street nebo Zataženo, občas trakaře se budou na Batmanovi podílet z pozice producentů. Scénář již zpracovává Seth Grahame-Smith, ten je podepsán například pod Abraham Lincoln: Lovec úpírů nebo Temnými stíny.

23. září 2016 přijde první z očekávané vlny LEGO snímků – Ninjago, Batmanův spin-off zatím nemá stanovené datum premiéry. Zatím si můžete poslechnout, jakou temnotou legový Bruce Wayne prochází.

httpv://youtu.be/pqv_LUStxDw