Rýsuje se další díl série Saw

U příležitosti desátého výročí prvního dílu této prozatím sedmidílné série producenti v rozhovoru s ShockTillYouDrop.com naznačili své další plány s touto populární značkou.

saw-bar-640

První díl Saw vlétl do kin jak uragán. Thriller plný brutality, důmyslných pastí a šokujícího konce dokázal s minimálním rozpočtem (1,2 milionu dolarů) vydělat více než sto milionů dolarů. Není proto divu, že vzniklo několik dalších dílů, které sice nedosahovaly kvalit jedničky, ale ani to nezabránilo divákům v návštěvě kina. Zatím poslední díl série (Saw 3D) vstoupil do kin před čtyřmi lety a tak se zdálo, že se dalších smrtelných pastí na stříbrném plátně již nedočkáme.

Ovšem podle producentů Marka Bourga a Olena Koulese nastal ten pravý čas na oživení této série. V rozhovoru se trochu rozpovídali o případném pokračování:

James Wan (režisér) a Leigh Wannell (scénář a hlavní role) se snažili udělat si vlastní značku. Když se jim to podařilo (oba zmínění tvůrci stojí za projektem Insidious, pozn.red.), jsou připravení se vrátit. Oba se na tento návrat velmi těší. Našim cílem je přijet na přespříští Comic-Con v San Diegu s cílem snímek blíže představit veřejnosti.“

Podle Koulese bychom mohli další díl Saw vidět někdy v roce 2016, premiéru by mohl mít právě na zmíněném Comic-Conu.