Expendables 3 na Blu-ray delší a bez cenzury

Expendables 3 zažili v kinech naprostý debakl. Že jim nohy podrazil únik na internet, to je jasné, ale kdo ví, jestli by se v případě řádné distribuce jednalo o komerční úspěch. Stallone a jeho parta do kina už prostě nelákají, ovšem na Blu-ray a DVD by stále mohli značně zabodovat.

crews
Jedním z navrátilců je i Terry Crews

Na konci listopadu vyjde film určen pro domácí promítání, pro které je naprosto ideální. Testosteronová nálož bez omezení ratingem a s prodlouženou verzí, to dokáže oživit kdejakou domácí promítačku. Takzvaný Blu-ray Combo Pack bude kromě toho obsahovat také dokument o vzniku filmu, kino verzi snímku, dva bonusy s pohledem za kameru, nepovedené a vystříhané scény. Takovou nadílkou by Postradatelní mohli zaujmout i diváky, kteří film viděli po jeho úniku.

Oficiální synopse: Tým Expendables bude tentokrát čelit přímo jednomu ze svých zakladatelů a bývalých šéfů. Conrad Stonebanks s tváří Mela Gibsona stál přímo u jejich zrodu, pak se z něj ale stal odpadlík a dokonce jeden z Barneyho úkolů na zabití. Přežil a teď má bezcitný a bezskrupulózní obchodník se zbraněmi jediný cíl. Bývalého parťáka a celý ten tým postradatelných vysloužilců sprovodit ze světa. Plány Expendables jsou ale přesně opačné. Každopádně to tentokráte bude hodně osobní. Barney navíc vážně uvažuje o tom, že své staré spolubojovníky pošle do důchodu. V řadách Expendables se proto objevuje čerstvá mladá krev s novým stylem a se znalostí něčeho tak opovržlivého jako jsou moderní technologie. Novou krev zastupuje Kella Lutz (známý ze série Twilight), Glen Powell, boxer Victor Ortiz a také žena! Olympijská medailistka v judu a zápasnice smíšených bojových umění Ronda Rousey.

Do zatím, a nejspíše nadobro, posledního dílu série se vrátili téměř všichni původní herci, někdo s menším, někdo s větším prostorem na plátně. Jediným odpadlíkem je podle kolegů problémový Bruce Willis.

The Expendables 3 vychází na Blu-Ray a DVD 25. listopadu 2014.