Trailer #2: Kingsman: The Secret Service (2015) – Druhá našlapaná upoutávka

Kingsman. Kdo neví, o čem je řeč, nechť na pár minut zbystří. Režisér Matthew Vaughn (Kick-Ass, X-Men: První třída) dostal do ruky komiksovou předlohu Marka Millara a podle ukázek to zatím vypadá na černého koně začátku filmové sezony 2015.

Příběh pojednává o špionské organizaci Kingsman, která se se svými nepřáteli vypořádává ve velmi stylovém duchu. Moderní technologie, bezchybní akční agenti a tak dále. Svoji šanci mezi nimi dostane i mladý potížista Gary „Eggsy“ Unwin (Taron Egerton), kterého si pod svá mentorská křídla vezme zkušený Colin Firth a Eggsyho s dalšími mladíky vycvičí k obrazu svému. Nový plnohodnotný trailer, který můžete shlédnout přímo pod článkem, slibuje nadupanou akční jízdu, vtipné momenty i potřebnou dávku odlehčené popcornové atmosféry.

Colin Firth a Taron Egerton ve filmu Kingsman: The Secret Service
Colin Firth a Taron Egerton ve filmu Kingsman: The Secret Service

Jména jako Samuel L. Jackson, Colin Firth, Mark Strong, Michael Caine, Jack Davenport či Mark Hamill (ano, ten Mark Hamill) pod režijní taktovkou jednoho z nejnápaditějších režisérů Hollywoodu, to zní přece náramně. Nevím jak vy, ale já rozhodně v únoru 2015 do kina na Kingsman: The Secret Service půjdu.

httpv://www.youtube.com/watch?v=kl8F-8tR8to