Soutěž o knižní předlohu snímku Zůstaň se mnou

Milostný příběh nabitý emocemi, hudbou a životními zvraty.

If-I-Stay-5

Romantický film natočený podle oblíbené autorky románů Gayle Forman, jejíž stejnojmenná kniha se stala světovým bestsellerem. Milostný příběh nabitý emocemi, který pojednává o otázce života a smrti, a zároveň dokazuje, že láska může všechno změnit. V hlavní roli se objeví mladá, ale zkušená herečka Chloë Grace Moretz. Na premiéru tohoto filmu se můžete těšit již 18. září 2014.

Příběh nás zavede do vzpomínek hlavní hrdinky, kdy si přehrává nejdůležitější okamžiky svého života, zároveň však vnímá i současnost. Hlavní postava Mia (hraje Chloë Grace Moretz) je velmi plachá sedmnáctiletá dívka, jejíž důležitou součástí života je hudba, proto je jejím snem dostat se na prestižní hudební školu Julliard. Její otec hrál v punkové kapele, bratr hraje na bicí a do toho se zamiluje do Adama, rockového zpěváka a kytaristy. I z tohoto důvodu je hudba důležitým prvkem ve filmu. „Je opravdu krásné, jak režisér zakomponoval hudbu do všech aspektů filmu. Veškerý milostný příběh je obsažen v písních,“ říká Chloë Grace Moretz a paradoxně přiznává, že nikdy v životě na žádný nástroj nehrála.

Soutěžní otázka: Ve kterém hororu si svůj herecký debut odbyla Chloë Grace Moretz?

Své odpovědí zasílejte na email soutez@nafilmu.cz. Ze správných odpovědí vybereme tři výherce. Soutěž končí 29. září 2014.