Nové záběry z Interstellaru Christophera Nolana

Interstellar

Kampaň k filmu Interstellar pomalu graduje. Christopher Nolan je mistr ve vytvoření velkého očekávání. Jeho upoutávky patří tradičně k těm nejlepším, stejně jako jeho snímky. Nyní nás opět o něco více navnadil šesti novými záběry.

„Tohle je nejvelkolepější, jaké kdy někdo z nás ve filmu viděl. Je to největší film, jakého jsem kdy byl součástí. Tohle je největší film, jakého byl kdokoli z nás součástí,“ řekl v interview oscarový Matthew McConaughey.

K tomu se přidala také další hvězda Anne Hathaway: „Jsem velmi ráda, že svět dostane takovýto film, protože věřím, že vytvoří úplně novou debatu. Není to suchý sci-fi film. Má puls. V jeho žilách koluje krev.“

Na nadšená prohlášení Nolanových herců jsme zvyklí, ale tohle opravdu dokáže nalákat. I přes fakt, že první trailer nenabídl příliš mnoho.

Film o cestování červí dírou do různých časových dimenzí přijde do amerických kin 7. listopadu 2014, v těch českých a slovenských se objeví dokonce den dříve. Kromě zmíněným herců se ve filmu představí: Jessica Chastain, Ellen Burstyn, John Lithgow, Michael Caine, Casey Affleck, Wes Bentley, Bill Irwin, Mackenzie Foy, Topher Grace a David Gyasi. Scénář napsal spolu s Chritopherem Nolanem jeho bratr Jonathan.

intersteller4 interstellar1 interstellar2 interstellar3 interstellar5 interstellar6interstellar-david-oyelowo interstellar-christopher-nolan-mackenzie-foy interstellar-christopher-nolan-rain interstellar-matthew-mcconaughey-3 interstellar-matthew-mcconaughey-mackenzie-foy interstellar-wes-bentley