Mission: Impossible 5 je blízko získání záporáka

Tom Cruise

Jméno Sean Harris už se ve filmovém průmyslu objevuje delší dobu. Až v posledních letech ho ovšem můžeme vidět u známějších titulů. Po Scottově Prometheovi a nedávném Chraň nás od zlého se schyluje k jeho účasti na dalším zajímavém projektu.

prometheus-sean-harris-575x366
Sean Harris v Prometheovi (2012)

Mission: Impossible se vrátí se svým pátým dílem. Zatím poslední Ghost Protocol se povedl, pro české fanoušky navíc znovu po letech nabídl několik tuzemských herců. Pátý díl již studia Paramount Pictures a Skydance Productions schvália, známe jméno režiséra i většinu herců, dosud však chyběla jakákoliv jména pro ztvárnění záporné postavy. Až nyní byla zveřejněna nabídka, kterou tvůrci podali Seanovi Harrisovi.

Čtvrté pokračování akčního snímku z roku 1996 bude režírovat Christopher McQuarrie. Jedná se především o scénáristu, který má na kontě například legendu Obvyklí podezřelí. Krom toho už si také vyzkoušel post režiséra a také spolupráci s Tomem Cruisem. Oba můžeme najít v titulcích snímků Valkýra, Jack Reacher: Poslední výstřel a naposled také u úspěšného Na hraně zítřka.

Kromě Toma Cruise se ve svých rolích z předešlých dílů vrátí také Jeremy Renner, Simon Pegg nebo Ving Rhames. K tomu jsou pro film potvrzeni Alec Baldwin a Rebecca Ferguson. Uvidíme tedy, jestli se do tohoto týmu přidá také Sean Harris a napodobí tak zatím nejvýraznějšího záporáka série Philipa Seymoura Hoffmana. Premiéra je stanovena na 15. prosince 2015.