10 nejočekávanějších návratů podzimních seriálů 2014

Chcete být in? Pak musíte znát tyhle seriály. Protože o nich se bude mluvit celý podzim. Představujeme nejžhavější seriálové pecky, které prostě musíte znát. Jednotlivé promo ukázky si vychutnejte s českými titulky.

Sleepy Hollow

 httpvhd://youtu.be/Hb57Z5pmO_4

Sleepy Hollow se dočká mnoho nových tvář, ale nebudou chybět již známé postavy. Můžeme se těšit na více nadpřirozena než bylo doposud. Nová sezóna bude více zaměřená na minulost všech postav a odhalí neuvěřitelné věci. Nepřímo vyřčeno bylo i to, že se vrátí někdo mezi živé. Ale kdopak to asi bude?

Premiéra: 23. září

Teorie velkého třesku (The Big Bang Theory)

httpvhd://youtu.be/PJWoVxeNP9o

Co se stalo se Sheldonem? Nastoupil nakonec do vlaku a kam vlastně jel? O tom a více se bude vyvíjet nová řada Teorie velkého třesku. Můžeme se také těšit, ale i netešit na novou vizáž Penny, která dostane novou práci a stane se tak nezávislou. Nastanou problémy mezi ní a Leonardem? To vše se jistě brzy dozvíme. A bude nás čekat i návrat Rajeshovy Emily.

Premiéra: 23. září

Agents of S.H.I.E.L.D.

 httpvhd://youtu.be/S6T_BXyzrZA

Těšit se můžeme na akčnější a nabitější řadu, která přinese mnoho novinek i postav. Napříkal nový strážce, který má za úděl navrátit důvěru vlády i občanů v organizaci S.H.I.E.L.D., jež byla infiltrována agenty Hydry. Kdo komu může věřit, a je vůbec možné obnovit tuto organizaci?

Premiéra: 24. září

Once Upon a Time

httpvhd://youtu.be/VmzPvrnNUqk

Emma s Hookem se vrátili a přivedli i zachráněného vězně, čímž byla Robinova žena Marian. Ale mezitím se Robin a Regina do sebe bezhlavě zamilovalo. Co teď? Vše je v ohrožení! A oni, jak netušící, přivedli do Storybrooku i Elsu. Obyvatelé ale netuší, co má v plánu. Zpátky v minulosti, v Elsiném království Arendelle, zjistíme, co stalo jí, její sestře Anně a Kristoffovi stalo, a proč se stala Rampelníkovým zajatcem, který momentálně skrývá před Belle několik tajemství. Regina zas bude vymýšlet plán jak se zbavit Marian. A přibudou i nové tváře, jako je Maleficent a další. A celý seriál se bude posouvat do přicházející budoucnosti.

Premiéra: 29. září

Upíří deníky (The Vampire Diaries)

httpvhd://youtu.be/YLNecvlN5BQ

Co nás čeká? Elena se vyrovná se ztrátou Damona velmi nebezpečným způsobem, a tak se po čtyřech měsících vrátí na Whitmore Collage, kde začne druhý ročník. Caroline se zoufale snaží najít způsob, jak odvrátit kouzlo, kterým Poutníci začarovali Mystic Falls. Tyler je zase člověkem a ihned se dostane do bitky, která otestuje jeho schopnost kontrolovat svůj hněv. Jeremy se stále vypořádává se smrtí Bonnie. Alaric se přizpůsobuje novému životu upíra. Elena zjistí, co má Stefan luben a bude šokována.

Premiéra: 3. října

Ve jménu vlasti (Homeland)

 httpvhd://youtu.be/yDTpVjMnXqQ

Seržant Nicholas Brody (Damian Lewis) se navrací po osmi letech z iráckého zajetí, kde se udály věci, o kterých nejlépe ví pouze on sám. Mimo vřelého přivítání je však i chorobně podezříván agentkou CIA Carrie Mathison (Claire Danes) z tajné spolupráce s teroristickou buňkou. Je Brody pouze zlomeným hrdinou nebo skutečně plánuje nebezpečné teroristické útoky?

Lovci duchů (Supernatural)

 httpvhd://youtu.be/Mq2zZ-uGfDE

Dean si užívá život démona, zazímco Sam se ho snaží přivést zpět za každou cenu. Dean s vládcem Pekla řádí jako pominutý. Castiela budou čekat perné dny a hned ze začátku série. Sam se snaží zjistit, co se dooporavdy stalo s jeho bratrem, a zda je šance ho ještě nějak zachránit. Ale bude to vůbec možné? Desátá série má být rovněž nejtěmnější a nejsilnější řada celého seriálu.

Premiéra: 8. října

American Horror Story

httpvhd://youtu.be/cXohpqWCqzU

Freak Show se bude odehrávat v ospalém městečku Jupiter roku 1952. Do města právě přijíždí několik podivínů. Společně s jejich příjezdem – místní obyvatele začíná ohrožovat a děsit tajemná osoba. Bude nám vyprávěn příběh umělců, kteří se snaží o přežití v umírajícím stádiu. Máme se prý těšit na nejděsivější a nejvtipnější řádu tohoto seriálu. Ale dokáže ještě překonat předešlé sezóny? Doufejme, že ano!

Premiéra: 9. října

Arrow

 httpvhd://youtu.be/xMZc1wb-hDo

Arrow už je pro občany za hrdinu. Zločinnost je snížena, lidé se cítí bezpečněji a kapitán Quentin Lance odvolává policejní jednotky, které po něm šli. Oliver si vychutnává svůj úspěch a věří, že konečně může mít také vlastní život, a tak pozve Felicity na rande. Ve Starling City se však objeví nový záporák, který donutí Olivera si uvědomit, že už nikdy nemůže být sám sebou, alespoň ne do doby, dokud bude město potřebovat Arrowa.

Premiéra: 9. října

Živí mrtví (The Walking Dead)
(přeložené promo nahrané na našem kanále bylo zakázáno pro ČR)

 httpvhd://youtu.be/j4GAs9TJVjM

Vše skončilo tím, že Rick se svými lidmi neměli proti přesile žádnou šanci a prohráli bitvu. Poté byli zavřeni do vagónu, čímž čtvrtá řada skončila. Pátá série navazuje na konec té předešlé. Děj se bude točit kolem lidu Terminus, nadějí na vyléčení nákazy, osudem přátel, překážkami a konflikty, které čekají na skupinu. Vznikají nové příběhy. Postavy najdou lásku a nenávist, mír a konflikt, uspokojení a teror. Ve snaze nalézt trvalé a bezpečné místo, které by připomínalo domov, bude stále zbývat jedna otázka – Po všem, co obětovali, ztratili a udělali, čím se stanou?

Premiéra: 13. října

Do výběru se nevešlo: 2 Broke Girls, Elementary, Family Guy, Grimm, Simpsonovi, South Park