Warner Bros. rezervoval data premiér pro nové LEGO

468 milionů dolarů celosvětově a obrovská popularita LEGO – to jsou hlavní důvody, proč se chystají další snímky z této série. LEGO příběh letos zaznamenal obrovský a také zasloužený úspěch, takže na dánskou stavebnici ve filmu bychom si měli zvyknout.

The-Lego-Movie

Režisérské duo Phil Lord a Chris Miller dokázalo z příběhu Emetta vytřískat maximum. A film také získal maximum z pokladen. Warner Bros. dalším obdobným projektům hodně věří a již dříve byla stanovena data dalších LEGO filmů – 23. září 2015 pro LEGO Ninjago a 26. května 2017 pro sequel letošního projektu. Nyní ovšem studio přidalo další dvě data, podle oficiálního prohlášení se jedná o „Nepojmenované animované snímky“. Hollywood Reporter ovšem přišel s informací od studia, že se obě data týkají právě LEGO. Stanovená data jsou: 25. května 2018 a 24. května 2019.

Uvidíme, zda se Warnerům podaří stanovený plán dodržet, ale pokud by se alespoň jednoho projektu ujali režiséři LEGO příběhu nebo skvělého 21 a 22 Jump Street, tak my rozhodně nebudeme proti.