Resident Evil: The Final Chapter se odkládá

Natáčení šestého a posledního snímku ze série Resident Evil se odkládá na neurčito. Hlavní herecká tvář Mila Jovovich totiž na svém Facebooku fanouškům oznámila, že se svým manželem a režisérem Paulem W.S. Andersonem čeká druhé dítě.

resident-evil-afterlife-original-resident-evil-for-xbox-one-capcom-puts-its-hopes-in-survival-horror
Mila Jovovich ve své nejslavnější roli

„štastné pondělí všem! Tohle měl být původně post o tom, jak jsem nadšená z letu do Kapského města kvůli začátku natáčení Resident Evil: The Final Chapter. Ale…můj manžel Paul a já jsme právě zjistili, že čekáme další dítě!!!

Nakonec jsme se po dlouhé diskuzi rozhodli, že bude v nejlepším zájmu všech, když počkáme až se dítě narodí než začneme s přípravou RE filmu. S ohledem na kaskadérské kousky a mé stále rostoucí břicho jsme si řekli, že těhotenství a zabíjení zombie není ta nejlepší kombinace! Dokážu si představit, že jediná věc, kterou budu v blízké budoucnosti zabíjet, je nekonečná zásoba muffinů.

Ve vší vážnosti, chceme vytvořit nejlepší možný snímek a to by bylo extrémně složité při mém současném stavu.

Chtěla bych poděkovat každému, kdo už začal se svou tvrdou prací v Jihoafrické republice a moc se těšíme na spolupráci s vámi příští léto. A až dorazíme, tak s sebou snad budeme mít i nového člena naší rodiny!

Díky moc za pochopení – M“

Manžel herečky je zároveň také duchovním otcem a režisérem série, na scénáři pracoval od prvních měsíců tohoto roku. Posledním snímkem série byl Resident Evil: Odveta z roku 2012. I když kvalita podle ohlasu fanoušků uvadá, tak se stále předpokládá, že poslední díl s podtitulem The Final Chapter bude komerčně úspěšný.