Marvelovští The Inhumans na obzoru!

inhumans

Jak to tak vypadá, Marvel začíná sázet i na jiné postavy, než tomu bylo doposud. Dlouho dobu jsme se sbližovali s Avengers a jejich sólovkami, zatímco něco nového přišlo až teď, se Strážci Galaxie. Nadále se můžeme těšit na Dr. Strange, Ant-Mana a dokonce i na The Inhumans.

Sázka na Strážce Galaxie dopadla na výbornou. Trhají kasovní rekordy po světě, sbírají kladné kritiky a diváci odcházejí z kina spokojeni. Proto Marvel ví, že může sáhnout po něčem podobném, což by mohli být právě The Inhumans, o kterých se hovořilo již před dvěma lety. Jak už víte, filmovou přednost nakonec dostali Star-Lord a spol.

marvel-logo-wallpaper

Vin Diesel nedávno utrousil poznámku, že bude součástí tohoto projektu, nakonec se ale ukázalo, že si pouze dělal srandu. Každopádně studiu Marvel se zamlouvá, že má již scénář od Joea Roberta Colea (Amber Lake).

Kdo jsou vlastně Inhumans? Vznikly mimozemskými pokusy na primitvních homo-sapiens. Rasa, jež stála za těmito pokusy, se jmenuje Kree a znáte ji ze Strážců Galaxie. Tato rasa opustila svoji práci a nechala Inhumans napospas. Mezi členy patří Black Bolt, Medusa, Karnak, Gorgon, Triton, Crystal, Maximus the Mad a pes Lockjaw. Že vám tato jména nic neříkají? Nevadí. Pokud se už nemůžete dočkat, sáhněte po nějakém komiksovém zpracovaní, nebudete litovat.