David Fincher a jeho spoty pro GAP

David Fincher se nám posledním filmem připomněl v roce 2011, což je na tak skvělého režiséra velká škoda. V poslední době se ale vrátil k počátkům své kariéry a věnoval se hudebním klipům a reklamám. Posledním dílem jsou čtyři stylové reklamy na GAP.

fincher
Ben Affleck a David Fincher při práci na snímku Zmizelá

Fincherovi již 2. října vyjde další snímek Zmizelá (trailer zde) s Brucem Waynem Benem Affleckem v hlavní roli. Podle traileru se bude opět jednat o minimálně nadprůměrný thriller.

Od posledního projektu Davida Finchera uběhly tři roky. Čemu se David Fincher věnoval? Kromě přípravy Zmizelé hlavně režii. Podepsán je například pod klipem k písni Suit & Tie od dvojice Justin Timberlake – Jay-Z. Podílel se také na vzniku skvělého seriálu House of Cards pro Netflix. A nyní se rozjela jeho kampaň pro GAP.

Videa mají klasickou délku reklamních sdělení, tedy 30 vteřin. Mnoho z pověstné temné atmosféry Fincherových filmů v nich není. Přesně řečeno není tam ani její náznak. I tak se ale jedná o něco, co by u nás v televizi rozhodně zaujalo a patřilo k tomu nejlepšímu. A to nemám na mysli pouze v rámci reklamních spotů.

httpv://youtu.be/L2Q2L_bmqJo

httpv://youtu.be/e3oKYGqBsfo

httpv://youtu.be/C8sACbaqXaE

httpv://youtu.be/RfAu4L_QuTo