Chris Pratt ukradl kostým Star-Lorda ze Strážců Galaxie!

Neberte to doslova. Chris Pratt není kleptoman, ani nechce kostým prodat na stránkách Ebaye či Amazonu, chce pouze udělat dobrý skutek.

Hvězda ze Strážců Galaxie, Chris Pratt, hodlá v soukromém životě napodobit quarterbacka z týmu Seattle Seahawks, Russella Wilsona. Ten chodí každý týden po nemocnicích, navštěvuje nemocné děti, baví se s nimi a ty jsou za jeho přítomnost velice rády. Pratt chce dělat stejně záslužnou věc, ale pouze za předpokladu, že nový film od Marvelu bude velký hit a děti se budou chtít s hlavním protagonistou tohoto filmu setkat.

Strážci Galaxie
Strážci Galaxie

„Ukradl jsem bundu a některé jiné věci ze šatníku. Až tento film vyjde a splní, co si předsevzal, což je být úspěšný a populární mezi lidmi, mohl bych pak následovat někoho – řekněme někoho jako je třeba Russell Wilson – ten chodí po nemocnicích a navštěvuje nemocné děti. Pokud tedy bude ten film dost velký hit a pro někoho, kdo je v nemocnici by něco znamenalo – kdyby jej navštívil Star-Lord nebo Peter Quill – udělám to, velice rád. Myslím si, že to je skvělý. Dalo by mi to skutečný smysl pro tento film, víte?“

Pokud bude film úspěšný, což zatím vypadá že bude, Strážci by měli pomoci Prattovi k lepším hereckým rolím a k „vyššímu hollywoodskému profilu“. Samotný herec si ale myslí něco jiného: „Na ničem z toho opravdu nezáleží. Nejlepší věc by byla, kdyby toto jednoho dne viděl můj syn, anebo možná kdybych ovlivnil nějaké děti pozitivním způsobem, byl pro ně dobrým vzorem.“

Doufejme, že kostým splní své a několik dětí se setká s oblíbenou postavou ze Strážců Galaxie. Kostým bude potřeba znovu až za pár let, při natáčení sequelu tohoto filmu z marvelovského univerza.