Zrození King Konga už brzy!

Godzilla byla jen začátek. Po úspěchu květnového trháku, který na plátna kin přivedl režisér Gareth Edwards, se schyluje k oživení další velmi zajímavé látky. Comic-Con nám prozradil, že už za dva roky navštívíme Ostrov lebek, domovinu King Konga.

King-Kong
King-Kong

Ostrov lebek (Skull Island) jsme naposledy prozkoumali ve filmu Petera Jacksona. Budoucí výprava ale bude zajímavá v tom, že bychom se na ní měli dočkat samotného King Kongova zrození. Legendary Pictures již mají dokonce jasno i v datu premiéry. Té bychom se měli dočkat 4. listopadu 2016.

Godzilla
Godzilla

Novinky ale také přišly ze světa již zmiňované Godzilly. Její dvě pokračování opět natočí Gareth Edwars, který se sice ke slavnému monstru stříbrného plátna vrátí, ale až dokončí práce na chystaném spin-offu Star Wars. Horké aktuality z Comic-Conu pak hovoří o tom, že pro druhou a třetí Godzillu jsou ve hře tři slavná stvoření – Rodan, Mothra a King Ghidorah.

Sám Gareth Edwars se letošního Comic-Conu nezúčastnil. Jako poděkování všem fanouškům, kteří na něj zavítali, poslal alespoň děkovné video.