Trailer #1: Horns (2014) – Rohatý Daniel Radcliffe s tváří ďábla

Při zaslechnutí jména Daniel Radcliffe se všem ihned vybaví kouzelník Harry Potter. Slavný britský herec však dělá maximum, aby si diváckou pozornost upoutal i jinými rolemi. Štěstí bude mít třeba u fantasy thrilleru Horns, který se konečně představuje prvním trailerem.

Oficiální plakát ke snímku Horns
Oficiální plakát ke snímku Horns

Daniel Radcliffe zde hraje Iga Perrishe, který je hlavním podezřelým ze zabití a znásilnění své přítelkyně (Juno Temple). Zápletka nabírá na obrátkách jednoho rána, kdy se Ig probouzí s rohy na své hlavě a schopností, pomocí které dokáže usvědčit skutečného vraha pouze on.

První teaser trailer toho skutečně mnoho neprozrazuje a detailnějšího pohledu na rohatého Radcliffa se nám dostává jen minimálně. Po docela obstojných zahraničních ohlasech si ale myslím, že se na „Rohy“ můžeme v klidu těšit.

Snímek Horns natočil režisér Alexandre Aja (Hory mají oči, Piraňa 3D) podle stejnojmenné knižní předlohy Joa Hilla. V hlavních rolích Daniel Radcliffe, Juno Temple, James Remar, Kelli Garner, Max Minghella, Joe Anderson, Laine MacNeil, Heather Graham a další.

Česká premiéra je momentálně v nedohlednu, v Británii hrají od konce říjná tohoto roku.

httpv://www.youtube.com/watch?v=64yyhOegiN0