Teaser Trailer #1: Šéfové na zabití 2 (2014) – Komediální hit pokračuje!

Šéfové na zabití se stali v roce 2011 poměrně nečekaným hitem. Úspěch naznačovalo už skvělé herecké obsazení, ale i přes něj se jednalo o jedno z letních komerčních překvapení. A co s takovým materiál? Samozřejmě natočit sequel. Podívejte se na trailer s českými titulky.

Horrible_Bosses_2_2
K herecké partě se přidá Chris Pine

A v tomto případě jsme za to rádi. Oddechových komedií s kvalitními herci není nikdy dost a hlavně Jason Sudeikis a Jason Bateman jsou kromě party okolo Setha Rogena jejich hlavními představiteli. První díl se trojice hlavních hrdinů – Nick, Dale a Kurt – snažila zbavit každý své osobní přítěže v podobě šéfa. Nyní se všichni rozhodnou začít vlastní byznys, ovšem narazí na slizkého investora, který je obere o všechny finance. Bez jakékoliv možnosti na úspěch v právním sporu se hrdinové uchýlí k únosu podvodníkova dospělého syna. Jestli jim tuto metodu poradí Motherfucker Jones zatím není jasné. Vlastně je, díky novému teaser traileru.

K pokračování se podařilo sehnat nejen celou hlavní trojici v podání Jasonů Batemana a Sudeikise a Charlieho Daye, ale také nymfomanku Jennifer Aniston, uvězněného Kevina Spaceyho a zmiňovaného Motherfuckera Jamieho Foxxe. K nim se nově připojí Chris Pine v roli plánované oběti únosu. Bohužel nemůže dojít k návratu skvělého Colina Farrella.

Režii po Sethu Gordonovi převzal Sean Anders, který se věnuje hlavně psaní scénářů (To byl zítra flám, Millerovi na tripu), ale zkušenosti nasbíral i jako režisér (Sex Drive, Můj otec je šílenec). Pokud to byl on, kdo v posledním zmiňovaném snímku dovolil mluvit Adamu Sandlerovi jako idiotovi, tak mám trochu strach.

Premiéra je určena na 27.11.2014

httpv://www.youtube.com/watch?v=fPvpkilxcGk