Strážci galaxie 2 mají datum premiéry

O Strážcích Galaxie se mluví pořád. O možném pokračování až v posledních týdnech, kdy se internetem nesly zprávy, že sequl natočí opět James Gunn za předpokladu, že první film bude považován za veleúspěšný. Nebyl by to ale Marvel, abychom nebyli zasypáni podrobnějšími informacemi.

James Gunn
James Gunn

James Gunn odvedl zřejmě kus dobré práce. O správnosti tohoto tvrzení se můžeme přesvědčit třeba jedenácti minutami z natáčení, ve kterých režíruje opravdu s velkým zápalem, nebo si přečíst na zahraničních serverech první bombastické ohlasy na film.

Lákadlem do kina na blížící se komiksovou týmovku může být i fakt, že James Gunn byl před několika hodinami oznámen jako scénárista a režisér Strážců Galaxie 2.

Marvel nás do roku 2019 nasytí pěti filmy. Na Comic-Conu bylo odhaleno prozatím datum 28. července 2017. Jak už asi správě hádáte, v ten den dorazí do kin právě Strážci Galaxie 2.

Strážci Galaxie (Guardians of the Galaxy) v režii Jamese Gunna přichází do kin 31. července 2014. V hlavních rolích Chris Pratt, Zoe Saldana, Bradley Cooper, Vin Diesel, Dave Bautista, John C. Reilly, Karen Gillan, Benicio Del Toro, Michael Rooker, Lee Pace a další.