Neoficiální Pobřežní hlídka míří do filmu

O filmovém pokračování seriálového hitu Pobřežní hlídka, který se vysílal od začátku devadesátých let, se spekuluje již delší dobu. Oficiálních informací je ale pramálo, což nemohl už vydržet dokumentarista Chris Cottam.

David Hasselhoff jako Mitch Buchannon v Pobřežní hlídce
David Hasselhoff jako Mitch Buchannon v Pobřežní hlídce

Protože poměrně neznámý filmový tvůrce Chris Cottam, který převážně stojí za několika televizními dokumenty a ještě menším počtem epizod různorodých seriálů, nemá žádná práva ke značce Pobřežní hlídka (Baywatch), rozhodl se natočit filmový spin-off s názvem The B-Team.

Podle všeho se Cottamovi podařilo do svého projektu zlákat několik jmen z původního televizního hitu, přesněji Jaasona Simmonse, Alexandru Paul a Jeremyho Jacksona. S comebackem všestranného umělce Davida Hasselhoffa a obdařené Pamely Anderson to zatím tak růžové není. Troufám si však tvrdit, že obě legendy televizní zábavy lákavou nabídku neodmítnou.

Pamela Anderson na vrcholu své kariéry
Pamela Anderson na vrcholu své kariéry

Snímek The B-Team je označovaný jako akční komedie, přičemž výše uvedení herci zde hrají sami sebe a jako protagonisté úspěšné televizní show cestují kolem světa. Nikdo ale netuší, že ve skutečnosti jde o tajné agenty CIA, kteří mají za úkol zneškodnit nepřítele – Victora Van Vaughta (John Cleese), který ovládá nukleární bomby z pohodlí své jachty ve Středozemním moři.

Zda i po těchto informacích, které filmovým gurmánům přinesl server Telegraph, očekáváte The B-Team s otevřenou náručí, máme pro vás jednu nemilou zprávu. Datum premiéry ještě neznáme.