Našel se scénárista pro Justice League?

Hlavní hrdinové Justice League

Comic Con už je v plném proudu a San Diego je plné fanoušků komiksů, sci-fi, fantasy, filmů, seriálů a superhrdinů… Mnozí z nich čekají na nové informace, plakáty a trailery a někteří jen čekají na potvrzení nejisté informace. Takovouhle nejistou informací je například to, že Chris Terrio napíše scénář k Lize Spravedlivých (Justice League).

O tom se už delší dobu mluví, ještě to ale nebylo stoprocentně potvrzeno. Dnes dostane na Comic Conu prostor Warner Bros, a tak se mimo spousty informací o nových superhrdinských filmech snad dočkáme i definitivního vyjádření k tomu, kdo bude scénárista Ligy Spravedlivých.

Chris Terrio při revizi scénáře k Batman V Superman
Ben Affleck a Chris Terrio

Terrio se v minulosti už potkal s novým Batmanem Benem Affleckem a to při natáčení snímku Argo a ani pro WB neni uplně cizí. Po sepsání scénáře k Batman V Superman si jej totiž přizvali, aby ho zkontroloval. Jeho práce se jim zalíbila a rozhodli se, že by s Terriem chtěli v budoucnu ještě víc spolupracovat.

V Lize Spravedlivých tedy uvidíme Bena Afflecka jako Batmana, v modrém Supermanově obleku jako Clark Kent bude opět Henry Cavill a představitelka Wonder Woman bude Gal Gadot. Film by měl dorazit do kin v květnu 2017.