Moderní trailer pro filmové Strážce vesmíru (1995)

Před nedávnem byla oficiálně potvrzena zpráva o vzniku celovečerního filmu se Strážci vesmíru. Mnoho z nás tato informace potěšila natolik, že jsme se opět po několika letech pokusili morfovat, kdyby to tentokrát náhodou vyšlo. Komu to nevyšlo, ten se nyní může podívat na trailer v moderním provedení k původnímu snímku z roku 1995.

Mighty-Morphin-Power-Rangers-The-Movie-1995-movie-poster
Oficiální plakát k filmu

Film příliš kladné hodnocení nenasbíral. Na ČSFD získal slabých 20%, uživatelé IMDb byli shovívavější a udělili 4.9 bodů z deseti. Strážci se v tomto příběhu snaží zachránit Zordona, který umírá a zároveň zastavit Ivana Ooze. Podle traileru je tentokrát hlavní postavou a vůdcem skupiny Tommy, tedy bílý (a v seriálu také zelený) Strážce.

Trailer byl vytvořen pro YouTube kanál The Unsual Suspect, který má na kontě také například ukázku z Avengers…. ve stylu Strážců vesmíru. I když se jedná o jeden z technicky nejhorších televizních a filmových počinů, co znám, tak Power Rangers stále považuji za skvělou podívanou, což je způsobeno tím, že od svých zhruba devíti let jsem neviděl ani jeden díl.

Na moderní trailer ve stylu X-Men: budoucí minulost se můžete podívat zde:

httpv://youtu.be/3xDGfp8HSYA