Lucy: Akční sci-fi v nadupaném klipu a videu ze zákulisí

Scarlett Johansson už nebude předvádět své bojové dovednosti jen ve filmových Avengers, zkusí to i v docela očekávané akční sci-fi Lucy. Na internet zavítalo video ze zákulisí doprovozené dvouminutovým klipem se skvělou automobilovou honičkou.

Oficiální plakát ke snímku Lucy
Oficiální plakát ke snímku Lucy

V Brutální Nikitě a Pátem elementu vytvořil režisér a scenárista Luc Besson jedny z nejslavnějších akčních hrdinek filmové historie. Nyní Luc Besson obsadil Scarlett Johansson do filmu Lucy, akčního thrilleru o ženě náhodně zapletené do špinavého kšeftu, který ji změní v nelítostného bojovníka pohybujícího se zcela mimo lidské chápání.

Nejnovější klip ze sci-fi Lucy nás utvrzuje v tom, že po technické stránce bude nový film Luca Bessona špičkový. Stejně tak bude nesmírně zábavné sledovat, jak se Scarlett Johansson po získání nadpřirozených schopností s ničím a nikým nepáře.

httpv://youtu.be/2GosJEuY_gg

Zákulisí Lucy nám v podstatě detailně představí to, co jsme mohli vidět ve dvouminutovém klipu. Přesněji se podíváme na to, jak se natáčela skvělá automobilová honička v ulicích Paříže.

httpv://www.youtube.com/watch?v=-Ka444Rs7x0

Snímek Lucy režiséra Luca Bessona (Leon, Magická hlubina, Mafiánovi) vejde do kin 7. července 2014. V hlavních rolích Scarlett Johansson, Morgan Freeman, Min-sik Choi, Amr Waked, Analeigh Tipton a další.