Kruh 3 přece jen bude!

Už to vypadalo, že populární hororová série Kruh skončí jen u druhého dílu. Studio Paramount nám slibovalo třetí pokračování již v roce 2010 (to mělo jít o The Ring 3D), ale nakonec se daly věci do pohybu až nyní. The Ring 3 natočí talentovaný F. Javier Gutierrez.

Kruh 3 natočí Španěl F. Javier Gutierrez
Kruh 3 natočí Španěl F. Javier Gutierrez

Tohle jméno nejspíš nikomu nic moc neřekne, ale vězte, že tento rodák ze španělské Andalusie v roce 2008 natočil povedený sci-fi thriller 3 dny, ve kterém se hlavní hrdinové vypořádávají s apokalypsou v podobě blížícího meteoritu, a do konce světa zbývá pouhých 72 hodin. Gutierrez kromě již zmíněného třetího Kruhu dostal na starost také reebot legendární Vrány, ve kterém si hlavní roli střihne Luke Evans.

Vraťme se ale zpět k pokračování hororové série. První Kruh, ve kterém řádila děsivá Samara Morgan a své herecké kvality potvrzovala Naomi Watts, vydělal celosvětově velmi slušné peníze (necelých 250 milionů dolarů) a režisér Gore Verbinsky si otevřel cestu k Pirátům z Karibiku. Druhý díl si vzal na starost tvůrce původní japonské předlohy Hideo Nakata, ale samotný filmy nevzbudil příliš nadšené ovace, ale výdělky byly pořád nadstandardní. Pro připravovaný třetí díl je potvrzen návrat producentů předchozích snímků, manželů Waltera Parkese a Laurie MacDonald. Jestli se vrátí i hlavní star Naomi Watts, zatím není známo.