Želvy Ninja: Kniha o historii želvích mutantů nabízí detaily Trhače a Třísky

Donatellovu podobu jsme již poznali v upoutávce

Po dvaceti letech čekání zavítá letos do kin další dobrodružství slavných mutantů s láskou k italské kuchyni. Želvy Ninja v produkci Michaela Baye (Transformers) a režii Jonathana Liebesmana (Hněv Titánů) sice již divákům přinesly různé trailery, přesto se nám o detailnějším pohledu na hlavní tváře projektu může zatím nechat zdát. Protože se ale na pulty obchodů chystá i nová kniha (Teenage Mutant Ninja Turtles: The Ultimate Visual History), která znázorňuje bohatou historii Želvích Ninjů a kde nebude chybět ani zmínka o blížícím se velkofilmu, nabízí se nám tak ukázka toho, s čím přijde takový Trhač či Mistr Tříska.

Donatellovu podobu jsme již poznali v upoutávce
Donatellovu podobu jsme již poznali v upoutávce

Na internet se podívalo i několik stránek, které s filmem Jonathana Liebesmana nemají nic společného. Vidět na nich ale můžeme něco málo s již vzpomínané historie – filmové, seriálové i komiksové.

Hodně nás však zajímá skutečná podoba Mistra Třísky i padoucha všech padouchů – Trhače. Právě na ně i některé další se zaměřily objektivy na následujících stránkách.

Želvy Ninja přichází do kin 21. července 2014, na Slovensku již o týden dříve. V hlavních rolích Megan Fox, Jesse McCartney, Whoopi Goldberg, Jason Marsden, Greg Cipes, Alan Ritchson, Noel Fisher, William Fichtner, Johnny Knoxville a další.