Trailer #3: Želvy Ninja (2014) – Plnohodnotný trailer s Trhačem i Třískou

Po kolekci plakátů zmutovaných hrdinů přichází na řadu i dlouho slibovaný plnohodnotný trailer. Konečně je nám tak odhalen padouch Trhač i mentor budoucích ochránců města New York, Mistr Tříska. Upoutávka pochopitelně přináší i nálož slibující zábavnou akci, promakané CGI a pořádnou dávku humoru.

Donatello...
Donatello…

Město New York zoufale potřebuje hrdiny. Ovládá ho strach a všehoschopný Trhač (William Fichtner), jehož pozice vládce podsvětí je zcela neotřesitelná, dokud se v městské kanalizace vinou nepodařeného genetického experimentu neobjeví čtyři obojživelníci s mimořádnými schopnostmi. Tam, kde jsou Michelangelo, Donatello, Leonardo a Raphael, nesmí pochopitelně chybět ani zvědavá reportérka April, kterou si zahrála Megan Fox.

Snímek Želvy Ninja vznikal v režii Jonathana Liebesmana a pod producentským okem Michaela Baye. V hlavních rolích se představí Jesse McCartney, Whoopi Goldberg, Jason Marsden, Greg Cipes, Alan Ritchson, Megan Fox, Noel Fisher, William Fichtner a další. Snímek zavítá do našich kin 21. 8. 2014, na Slovensko už o týden dříve.

httpv://youtu.be/c0IHy9dBfoQ