Trailer #2: The Inbetweeners 2 (2014) – Anglická parta míří do Austrálie

The Inbetweeners je původní seriál od BBC, konkrétně tedy od BBC Comedy, aby nedošlo k záměně s projekty typu Sherlocka nebo Luthera. Hlavními hrdiny jsou totiž čtyři mladíci, kteří se snaží zapadnout ve škole i ve společnosti. A k tomu ještě prožít co nejvíc sexuálních zážitků. Ani jedno se jim nedaří.

inbetwee
Přizdis*áči se tentokrát vydají k protinožcům

Seriál se na obrazovkách poprvé objevil v roce 2008 a v domovské Velké Británii se z něj stal velký hit. I tak ale trvalo čtyři roky než vznikl celovečerní snímek. Film s českým názvem Přizdis*áči u nás příliš nezaujal, ovšem po Evropě dokázal sklidit úspěch. Osobně můžu potvrdit, že se jedná o kvalitní oddechovku ve stylu Superbad, ovšem je znát evropská produkce. Film rozhodně pobaví a o nic jiného se vlastně ani nesnaží.

Čtveřice kamarádů se ve druhém snímku vydá na rok do Austrálie a přibalí si s sebou moudra typu „Sydney? To je sexuální hlavní město světa“. Další obraty v češtině tolik nevyzní, titulkáři si s nimi ale snad poradí. Trailer vypadá skvěle, opět půjde o nekomplikovanou zábavu, kterou si seriál získal svou popularitu. Od BBC se většinou očekávají serioznější projekty, ale s Inbetweeners se stanice trefila do vkusu cílové skupiny.

Své role v Pussay Patrol si zopakují James Buckley, Blake Harrison, Joe Thomas a Simon Bird. Premiéra snímku bude 6. srpna, ovšem v české distribuci se ho dočkáme až na DVD.

httpv://youtu.be/cfJxwhzgvS4