Rychle a zběsile: Bratr Paula Walkera i v dalším pokračování?

Paul Walker

Úmrtí Paula Walkera silně poznamenalo natáčení sedmého dílu Rychle a zběsile. Produkce celého filmu se na nějaký čas musela zastavit, dokud tvůrci nepřišli na způsob, jak celý projekt dokončit bez jedné z hlavních tváří. Nakonec si na pomoc přizvali Paulovy bratry – Codyho a Caleba, kteří pomocí nejrůznějších triků za svého bratra nakonec zaskočili.

Paul Walker
Paul Walker

Samotné natáčení skončilo teprve před pár dny, už teď se ale na svět derou další novinky. Ty sice nejsou oficiálně potvrzené, přesto se začíná spekulovat, zda Codyho Walkera náhodou neuvidíme i v dalším sequelu Rychle a zběsile 8. Šušká se totiž, že by pro něj scénáristé napsali úplně novou roli.

Caleb, Vin a Cody na placu Rychle a zběsile 7
Caleb, Vin a Cody na placu Rychle a zběsile 7

Brian O’Conner v blížícím se pokračování nezemře, to již víme delší dobu. Režisér se svými kolegy hodlají postavu, kterou ztvárnil právě Paul Walker, poslat do ústraní, kde zbytek svého života prožije šťastný a bez každodenních dálničních honiček. A protože osmičku můžeme rovněž brát za hotovou věc, bude potřeba do příběhu přivést někoho nového, třeba Brianova bratra – Caleba Walkera.

Zmíněnou informaci přinesla osoba, která má prý k produkčnímu týmu hodně blízko. Moc optimismu o její skutečnosti nám ale nepřidávají filmové aktuality minulých dnů, kde jsme rovněž hodně spekulovali. Například včera jsme psali o Emily Blunt připojující se k projektu Batman V Superman, z čehož bohužel nakonec nic nebude. Stejně tak se nesly fámy, zda náhodou není Robert Pattinson nový Indiana Jones. Dnes již bylo vyvráceno i toto.

Rychle a zběsile 7 v režii Jamese Wana (Insidious, V zajetí démonů) vchází do kin 9. dubna 2015. V hlavních rolích Dwayne Johnson, Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Jason Statham, Tony Jaa, Djimon Hounsou, Kurt Russell, Jordana Brewster a další.