Harrison Ford zmešká osm týdnů na place Star Wars

Harrison Ford je jedním z těch, jehož postava přežila i šestou epizodu. Tím pádem nic nebránilo jeho návratu k slavné sérii v režii J.J. Abramse. Na natáčení ovšem bohužel dlouho nevydržel, při jedné ze scén si zlomil kotník a toto zranění ho bude stát osm týdnů natáčení.

harrrrrr
Harrison Ford v původní trilogii

Fordova nehoda ovšem podle všeho nezmění datum premiéry. Star Wars: Epizoda VII soupeří se projektem Batman v Superman: Dawn of Justice o pozici nejočekávanějšího snímku. Jelikož Hvězdné války ale spíše než filmovou sérii připomínají kult, tak by tuto pozici před soubojem superhrdinů měly uhájit.

Ke zranění Harrisona Forda se zatím nevyjádřil nikdo ze štábu, takže informací ohledně zlomeného kotníku je pramálo, rozhodně ale budeme informovat o případných změnách, které ovlivní natáčení a produkci samotného snímku.

Do série se vrací také Carrie Fisher, Mark Hamill, Anthony Daniels, Peter Mayhew a Kenny Baker. K nim přibylo nové herecké obsazení: John Boyega, Daisy Ridley, Adam Driver, Oscar Isaac, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Lupita Nyong’o, Gwendoline Christie a Max von Sydow. Premiéra je určena na 18. prosince 2015.