Trio z Harryho Pottera se znovu sejde před kamerou

Daniel Radcliffe, Emma Watson a Rupert Grint se setkají u příležitosti natočení krátkého filmu pro zábavní park Universal Orlando Resort, konkrétně jeho část The Wizarding World of Harry Potter. Otevřena zde bude nová atrakce a právě k jejímu uvedení nyní vzniká krátkometrážní snímek.

Bradavice v Universal Orlando Resort
Bradavice v Universal Orlando Resort

Herci se ve svých kariérách posunuli dál – Daniel Radcliffe se objevil například v Dámě v černém a prosazuje se také na prknech Broadwaye, Emma Watson naposledy hrála v Noemovi a i kdyby nikde nehrála, tak zůstává krásná. Rupert Grint se objevuje spíše v menších projektech typu CBGB. Určitě ale všichni uvítali návrat do svých nadosmrti nejznámějších rolí. Spolu s ústřední trojicí se ve filmu objeví také Ralph Fiennes a Helena Bonham Carter jako Voldemort a Belatrix Lestrange.

Krátký snímek bude promítán během jízdy na nové atrakci nazvané Escape from Gringotts, která bude věnována útěku z nejstřeženější banky kouzelnického světa. K celému projektu se vyjádřil produkční designér Alan Gilmore, jež se podílel na výrobě filmu i zmíněné atrakce.

„Budou tam! Je to velmi vzrušující. Dají se dohromady kvůli poslednímu dobrodružství. Je to celé nové, úplně nový film, bude mít filmovou kvalitu, včetně tvůrců, plynulosti filmu a produkčního týmu Universalu.“

Gilmore se také vyjádřil k účasti Ralpha Fiennese a Heleny Bonham Carter.

„Samozřejmě musíte mít Toho-jehož-jméno-se-nevyslovuje. Helena bude součástí skupiny jeho stoupenců. A pak máme i další hlavní hrdiny, kteří se objeví. Máte možnost setkat se s velkými postavami z kouzelnických příběhů.“

Setkání ústředního tria fanoušky potěší, ovšem snad se krátkometrážního snímku dočkáme i jinak než při návštěvě zábavního parku v Orlandu. Mezitím se můžete podívat na nově zveřejněné video z natáčení filmové scény útěku od Gringottových.

httpv://youtu.be/17ySA77iRyI