Trailer #2: Transformers: Zánik (2014) – Plnohodnotná upoutávka je tady!

No, co na to říct? Nový díl série Transformers vypadá opravdu velkolepě. Tedy alespoň podle ukázek. Během dvou a půl minut aktuálního plnohodnotného traileru všechno efektivně vybuchuje, roboti se mlátí o sto šest a není nouze o krásné dívky, potažmo celou planetu v nesnázích. Trademarky Michaela Baye jsou opět nastaveny na maximum a opravdu bych se divil, kdyby se z Tranforsmers: Zánik nestal další miliardový hit.

Těšíte se na Marka Wahlberga v hlavní roli nové robotí trilogie?
Těšíte se na Marka Wahlberga v hlavní roli nové robotí trilogie?

Jenže pod tím vším krásným vizuálem se skrývá hořká pravda. A tou je, že už se počtvrté vlastně vydáváme do stejné řeky. Našemu světu znovu hrozí mimozemská invaze, zlí lidé chtějí využít hodné roboty a na hrstce prostých Američanů závisí osud celé zeměkoule. Snad tuto ohrannou zápletku oživí prehistoričtí dinoboti, kteří v traileru vypadají opravdu parádně. Už jistě víte, že se tímto snímkem zahájí úplně nová trilogie, ve které převezme hlavní roli Mark Wahlberg.

Jeden z nejočekávanějších filmů letošního léta – Transformers: Zánik – má svoji premiéru 26. června. Kromě Wahlberga uvidíme na stříbrném plátně rovněž Jacka Reynora, Nicol Peltz, Stanleyho Tucciho, Kelsey Grammera, Sophii Myles či T.J. Millera.

httpv://www.youtube.com/watch?v=sKeCX98U29M