Trailer #2: Lucy (2014) – Scarlett je zpět v plné síle, doslova!

První trailer na film Lucy, se Scarlett Johansson, nás dostatečně navnadil a po měsíci jsme zpět s něčím novým! Další trailer, více Scarlett a dvě a půl minuty akce. No teď už jen můžeme odpočítávat dny do premiéry, která je 7. srpna 2014!

Koho navnadila Scarlett v Captain America: Winter Soldier, měl by zamířit do kin na Lucy.
Koho navnadila Scarlett v Captain America: Winter Soldier, měl by zamířit do kin na Lucy.

V novém traileru se dočkáme pár nových scén, ale rozhodně je lépe udělán. Celý sled událostí jde pěkně po sobě a tak lze krásně pochopit o čem film bude. Ve zkratce: Chytnou holku, udělají z ní (nedobrovolně) pašeráka drog, které pašuje v těle. Bohužel se ale látka dostane do jejího oběhového systému. Díky této droze dokáže Lucy naplno využívat svojí mozkovou kapacitu a má i nějaké ty superschopnosti, takže je takřka nepřemožitelná. No a bude se chtít dozvědět, co to je, jak to ze sebe dostat a tak. Nic těžkého na přemýšlení.

Pokud Vám to v hlavě šrotuje a přemýšlíte, že téma odněkud znáte, nepletete se. Bradley Cooper ve filmu Všemocný má díky léku NZT podobné účinky na organismus jako Lucy. Téma je to ale zajímavé, tak proč si to nezopakovat s krásnou Scarlett v hlavní roli?

httpv://www.youtube.com/watch?v=RnKVv8Lp_xU