Trailer #2: Interstellar (2014) – Ostře sledované sci-fi v plné parádě!

Teaser téměř nic neprozradil, přesto dokázal svou formou diváka uchvátit. Po dlouhém půl roce čekání konečně přichází upoutávka s pořadovým číslem dvě, která nám téměř během tří minut představuje horkou novinku Christophera Nolana trošku důkladněji. Jeden z nejočekávanějších filmů roku se tak konečně představuje v plnohodnotné upoutávce!

Oficiální plakát ke snímku Interstellar!
Oficiální plakát ke snímku Interstellar!

Film se odehrává v blíže nespecifikované budoucnosti, kde kvůli klimatickým změnám sužuje planetu Zemi zemědělská krize. Jedinou plodinou, která se dá pěstovat, se stala kukuřice, která ovšem není schopna uživit celou populaci skomírající modré planety. Proto se skupina vědců rozhodne hledat nové místo pro pěstování rostlin, jež už na Zemi nemůžou vzkvétat. Vydají se hledat do jiného času i prostoru skrz červí díry.

Interstellar v režii Christophera Nolana dorazí do kin 6. listopadu 2014. V hlavních rolích Matthew McConaughey, Anne Hathaway, Michael Caine, Jessica Chastain, Casey Affleck, Bill Irwin, John Lithgow, Ellen Burstyn, Mackenzie Foy, Topher Grace, Matt Damon a další.

httpv://youtu.be/FQbvItOwDUE