The Hateful Eight: Víme, kdy se začne natáčet Tarantinův další film

Quentin Tarantino

O možném budoucím filmu Quentina Tarantina se napsalo už mnoho. Nejvýživnější články ale přišly v době, kdy Tarantinovi moc do zpěvu nebylo. Jeho scénář k westernu The Hateful Eight byl totiž ukraden a posléze tak slavný režisér konstatoval, že s tímto projektem nadobro končí. Netrvalo ale dlouho a již uklidněný Tarantino se s nastolenou situací přeci jen popral, dokonce ještě uspořádal veřejné čtení se svými hereckými kumpány a výdělek za vstupné daroval na účet nezávislých filmařů. Potom vyšlo najevo, že Tarantino scénář přepíše a celé finále filmu naprosto překope. Co ale říká Tarantino dnes, nemusí být zítra pravda…

Quentin Tarantino
Quentin Tarantino

Čeho si u jednapadesátiletého filmového velikána můžeme být opravdu jistí, je jeho láska k westernům. Proto by bylo hodně zvláštní, kdyby se Tarantinův návrat k The Hateful Eight dříve či později opravdu neuskutečnil. To si myslí i zahraniční server Showbiz 411, který přišel s horkou novinkou – scénář bude již brzo hotový a samotné natáčení vypukne v listopadu tohoto roku. Potvrdily se tak spekulace z konce minulého měsíce, hurá!

Western The Hateful Eight by se měl odehrávat pouze na dvou místech. Počítat ale nemáme s mistrem mluveného slova Christophem Waltzem, který si v minulosti pod Tarantinem vždy přišel na zlatého plešouna. V hlavních rolích se tentokrát objeví skutečně ti, kteří již předčítali veřejnému publiku – Zoe Bell, Bruce Dern, Walton Goggins, Samuel L. Jackson, Michael Madsen, James Remar, Tim Roth, Kurt Russell a Amber Tamblyn.