The Expendables 3 budou bez krve a s vážnějším tónem

V minulých případech Postradatelných šlo o „eRkové“ záležitosti. Nic na tom nezměnilo ani přání Chucka Norrise, který si podle všeho své účinkování v druhých Expendables představoval bez většího násilí a s věkovou přístupností PG-13. Nakonec jsme se však dočkali slušných jatek a doslova gejzíru sirupové šťávy. Podle samotného Sylvestera Stalloneho, který za celou sérií stojí jako producent, se ale nadcházející třetí díl opravdu dočká hodnocení PG-13. Tato slova slavný herec pronesl na filmovém festivalu v Cannes, který skupinka Postradatelných navštívila v hojném počtu.

Dramatický příjezd Postradatelných
Dramatický příjezd Postradatelných na filmový festival v Cannes

„Chceme oslovit co největší množství lidí. K „eRku“ to má strašně blízko, věřte mi. Myslím si ale, že to dlužíme budoucí generaci.“ Na Facebooku již dokonce vznikla stránka, která se snaží celou situaci zachránit a přimět tvůrce, aby Expendables 3 byli opravdu s ratingem „R“.

„U prvního filmu jsem přesně nevěděl, jakým směrem se vydat. Bylo to experimentální a více dramatické. U dvojky jsme zašli více do komedie a přinesli řadu hlášek. Pro trojku jsem si uvědomil, že bychom se měli vrátit a udělat film více dramatičtější.“ Stallone rozhovor zakončil slovy, že nemá rád vtípky během akce a že pro další film konečně našli ten správný tón.

The Expendables 3 v režii Patricka Hughese vchází do kin 14. srpna 2014. V hlavních rolích Sylvester Stallone, Arnold Schwarzenegger, Jason Statham, Jet Li, Dolph Lundgren, Wesley Snipes, Mel Gibson, Kellan Lutz, Harrison Ford, Antonio Banderas, Terry Crews, Randy Couture, Robert Davi, Kelsey Grammer, Ronda Rousey a další.