První plakát k sequelu Barbara Conana

Conan tentokrát už není barbar. Je z něj král. Studia Universal a Paradox Entertainment vydala první plakát k sequelu filmové klasiky. Do jedné ze svých nejslavnějších rolí se vrací Arnold Schwarzenegger.

Oficiální plakát ke King Conan
Oficiální plakát ke King Conan

Sequel po dvaadvaceti letech je poněkud rarita, ale pro tvůrce je to šance dát zapomenout na remake z roku 2011. Toto poslední zpracování bylo fanoušky přijato hodně rozporuplně a v součtu s negativními kritikami se z něj stal jeden z největších komerčních propadáků. To pokračování, ve kterém se opět objeví Schwarzenegger, bude mít o mnoho lepší východní pozici.

Plakát byl představen na festivalu v Cannes. Tam je také nyní projekt představován potenciálním investorům. Těch by se vzhledem ke známé a osvědčené značce měl sehnat dostatek. Natáčení by mělo začít po dokončení nového Terminátora (podle neoficiálních informací má název Terminator: Genesis). Schwarzeneggerův návrat ke svým ikonickým rolím tedy bude pokračovat. Scénář píše Andrea Berloff, produkce se ujme Chris Morgan.

Sám Arnold řekl k filmu a přípravě na roli následující:

„Conan je velmi živý. Věk pro mě nic neznamená, protože cvičím každý den. Vlastně dvakrát denně. Večer cvičím s činkami a ráno dělám kardio trénink. Takže jít na plac a máchat okolo sebe mečem mi vůbec nevadí, protože se cítím jako před třiceti lety. Takže dokud zůstanu ve formě, to je klíčové, tak bude mé tělo mladé.“