Pobavte se s novým Batmanem – Benem Affleckem

Páteční ráno. Někteří z Vás usedají naposled v tomto týdnu do pracovních židlí (pokud pracujete v režimu pondělí až pátek), někteří vstávají nebo už jsou na zkoušce, někdo se připravuje na maturity a někdo má prostě volno. Ať děláte cokoli, neváhejte a přečtěte si následující článek, u kterého se náramně pobavíte. Nebo v to alespoň doufám. V hlavní roli uvidíte Bena Afflecka.

ben-affleck-batman-image-color-597x600
Originální fotka.

Tento týden jsme Vám přinesli článek (k přečtení zde), ve kterém jste mohli vidět první fotku Bena Afflecka v kostýmu netopýřího muže. Tuto fotografii sdílel samotný režisér filmu Zack Snyder na svém twitterovém účtu. Sám za sebe musím uznat, že nový Temný rytíř vypadá dobře (možná proto, že není vidět do tváře Bena Afflecka). Kostým je propracovaný, pokud je ale vypracovaný i samotný herec, toť otázka.

Jak jistě sami víte, angažování Bena Afflecka do role Batmana vyvolalo spoustu nevolí. Fanoušci psali petice, proklínali studio a bůhví co ještě. Nic z toho ale nebylo, a tak se Affleck může odprostit ze své reputace „špatného herce, ale dobrého režiséra“ a ukázat, že i jako herec je talentovaný a je v něm značný potenciál. Mě osobně Ben nevadí, ale jako Temného rytíře jsem si ho také nedokázal představit.

No to by bylo. Teď k samotnému důvodu, proč tento příspěvek vlastně vznikl. Jen co se fotka objevila na internetu, několik lidí si dalo práci s tím, že fotku „vylepší“ v grafických programech. Jak to dopadlo? Koukněte se!