Pixar zveřejnil detaily k novému animáku Inside Out

Pixar dlouhodobě patří k top kvalitě mezi studii zabývajícími se animovanými filmy. Každý další projekt se setkává s velkým diváckým a hlavně komerčním úspěchem. Studio nyní vydalo několik detailů k připravovanému Inside Out, včetně hlavní zápletky.

inside_out
Postavy Emocí ve snímku Inside Out

„Z hory v Jižní Americe až do příšerami přeplněného města, oscarový režisér Pete Docter vzal diváky na unikátní a nepředstavitelná místa. V roce 2015 nás vezme na nejneobyčejnější místo ze všech – do mysli jedenáctileté dívky jménem Riley,“ tak zní oficiální vyjádření Pixaru.

„Dospívání může být krkolomná cesta, a pro Riley to není výjimkou. Je vytržená ze svého středozápadního stylu života tím, že její otec dostává novou pracovní příležitost v San Franciscu.  Stejně jako my všichni, je i Riley vedena svými emocemi – Radostí, Strachem, Vztekem, Znechucením a Smutkem.

Emoce žijí ve velitelství, kontrolním centru v její mysli, odkud jí pomáhají žít každodenní život. Jak se dívčiny emoce snaží přizpůsobit novému životu v San Franciscu, na velitelství dochází ke zmatkům. Radost, hlavní a nejdůležitější emoce v mozku Riley, se i přes nové město, domov i školu snaží udržet pozitivní přístup.

V hlavních rolí emocí se představí: Amy Poehler (Radost), Bill Hader (Strach), Lewis Black (Vztek), Mindy Kaling (Znechucení) a Phyllis Smith (Smutek). Premiéra je plánována na  19. června 2015.