Pařmeni opět spolu

Spojení Bradley Cooper a Todd Phillips přineslo nejen spoustu zábavy, ale také velké tržby. S tou zábavou to platí minimálně v prvním případě trilogie Hangover (Pařba). Nyní se tyto holywoodské stálice znovu spojí díky novému projektu Arms and the Dudes.

Bradley+Cooper+Todd+Phillips+Spike+TV+Guys+Qd6cgnBImoll
Todd Phillips a Bradley Cooper

A další skvělá zpráva? Podle všeho se k nim připojí i Jonah Hill. Film podle skutečné události se zaměří na dva huliče, kteří se stanou dealery zbraní pro vládu. I když obsazení, námět i jméno režiséra napovídají, že půjde o komedii, podle některých zpráv by se mělo jednat o drama.

Todd Phillips nyní dodělává scénář, jehož zkušebního čtení se zúčastnil kromě Coopera právě i Jonah Hill, jehož hvězda je stále na vzestupu. Kdo z nás by to řekl po komediích jako Kopačky nebo Superbad, rozhodně mu ale úspěch přejeme. Natáčení by Phillips rád započal ke konci roku.

Zápletka se točí okolo skutečného příběhu Davida Packouze a Efraima Diveroliho, dvou huličů z Miami Beach, kteří dodávali zbraně pro vládu USA až do doby, kdy přišel podraz ze strany jejich zaměstnanců a na podnikavé duo si vyšlápla FBI. Námětem je článek Arms and the Dudes časopisu Rolling Stones.