Od seriálového Daredevila odstupuje Drew Goddard

U Marvelu se toho za poslední dva dny změnilo poměrně hodně. Po oboustranné dohodě opustil Ant-Mana režisér Edgar Wright a po něm odchází i Drew Goddard, který měl na starosti seriál o Daredevilovi.

Daredevil bohužel nebude pod taktovkou Drew Goddarda
Daredevil bohužel nebude pod taktovkou Drew Goddarda

Tento odchod je opravdu hodně nečekaný. Drew Goddard, veliký fanoušek komiksového Daredevila, už tedy dále nebude seriál zaštiťovat, nenapíše a nezrežíruje pilotní díl. Jediná dobrá zpráva na tomto je ta, že Goddard zůstane u seriálu alespoň jako konzultant. Jeho pozici nakonec převezme Steven S. DeKnight, který se v minulosti podílel na Buffy, přemožitelce upírů, Spartakovi či Smallville.

Drew Goddard odstoupil z důvodu, že se chce plně soustředit a dát veškerou svoji energii do psaní a režírování The Sinister Six, který vyjde u konkurenčního Sony Pictures a bude se točit kolem protivníků Spider-Mana. Pokud hrálo Sony Pictures v jeho odchodu roli, to se nedozvíme, vše je ale možné.

Snad Steven S. DeKnight popasuje s tímto seriálem na výbornou
Snad se Steven S. DeKnight popasuje s tímto seriálem na výbornou

Daredevil je plánován na rok 2015 a bude běžet na Netflixu. Spolu s ním uvidíme seriály o Jessice Jones, Iron Fistovi a Luku Cagovi. Těmito čtyřmi seriály ale spojení Netflixu a Marvelu neskončí. Dočkáme se ještě minisérie The Defenders, kde uvidíme všechny výše zmíněné protagonisty.

O samotném seriálu toho moc nevíme, ale herecké obsazení bychom se mohli dozvědět už brzo. S postavou byl zatím nejvíce spojován Michael C. Hall nebo Zac Efron.