Josh Brolin je jedním z největších záporáků Marvelu

Strážci Galaxie jsou již připraveni! Viděli jsme trailery, známe obsazení, víme zápletku. Čekalo se jen na jedno jméno – Josh Brolin. Známý herec by si podle všeho měl zahrát jednoho z nejobávanějších marvelovských záporáků vůbec, Thanose. A užijeme si ho hodně!

Josh Brolin se může těšit, Thanose nehraje naposled.
Josh Brolin je Thanos

Thanos patří mezi největší a nejmocnější padouchy v celém Marvelu. Poprvé jsme ho viděli v potitulkové scéně Avengerů, nyní se navíc objeví ve Strážcích galaxie, kde podle všeho dostane docela dost prostoru. O aktualitě informovaly jako první servery Latino Review a Variety, v nejbližších hodinách očekáváme potvrzení od samotného studia Marvel.

Pro Brolina to nebude první učinkování ve filmu na motivy komiksu. V roce 2010 si zahrál hlavní roli ve snímku Jonah Hex, jež spadá pod DC Comics a Warner Bros. V blízké době ho vidíme i v novém dílu Sin City s podtitulem Dáma, pro kterou se zabíjí. Teď se však dostal i k Marvelu a určitě u něj ještě do budoucna zůstane.

Thanos ve filmu Avengers
Thanos ve filmu Avengers

Thanos ale ve Strážcích Galaxie nebude hlavním padouchem. V Avengerech například tahal pouze za nitky, zatímco ostatní za něj dělali špinavou práci. Nic většího nečekejte ani ve Strážcích, jelikož hlavní záporák zde bude Ronan the Accuser, kterého si střihl Lee Pace. Thanose se dočkáme se vší parádou až v Avengers: Age Of Ultron, popřípadě v Avengers 3. Jaké bude jeho setrvání na stříbrném plátně zatím není jasné.

Potitulková scéna z Avengers

httpv://www.youtube.com/watch?v=HqGb4waRtcI