Hvězdy z Marvelu podpořily dobročinnou akci!

Herci z marvelovského univerza si na chvíli odskočili z placu, aby podpořili dobrou věc. Takové akce vidíme rádi a ještě radši o nich píšeme. 

#CapForStrat
#CapForStrat

Chris Evans, Mark Ruffalo, Samuel L. Jackson, Clark Gregg, Jeremy Renner, Robert Downey Jr., Chloe Bennet a mnohem více herců a hereček z Avengers a Agents Of S.H.I.E.L.D si dalo na chvíli volno od hraní a soustředilo se na dobročinnou akci. Mladá holčička jménem Sophie Caldecott má otce Stratforda, kterému diagnostikovali rakovinu. Jeho snem je vidět Captain America: Návrat prvního Avengera, protože patří mezi fanoušky filmů od Marvel Studios. Bohužel je tak moc nemocný, že se do kina nedostane a film na DVD ani Blu-Ray nosičích ještě není. Října, kdy film vychází na DVD, se její otec bohužel nedožije, jelikož mu doktoři dali maximálně 12 týdnů života.

No a tak se milovaná dcera rozhodla, že splní svému otci přání. Založila blog (k přečtení zde) a kampaň na Twitteru, kde vše popsala a doufala, že Marvel pomůže a dá šanci tátovi vidět film, než bude pozdě. Studio si toho nevšimlo, zato Mark Ruffalo naštěstí ano! Herec na Twitteru sdílel fotku, kde drží kus papíru s hashtagem #CapForStrat. No a zbylé  hvězdy z Avengers a Agents of S.H.I.E.L.D. se také shromáždily a na web sdílely podobné fotky na počest právě Stratforda Caldecotta a jeho souboje s touto zákeřnou nemocí. Po tom všem netrvalo dlouho a studio se o tomto projektu doslechlo.

„My jsme vlastně dosáhli toho, čeho jsme dosáhnout chtěli. Aby si Marvel tohoto projektu všiml a pokusil se zařídit, aby táta viděl tento film v pohodlí svého domova. Doufejme, že se to povede příští týden. Podpora herců v podobě selfie fotek je jako třešnička na dortu. Tátovi to udělalo obrovskou radost a vykouzlilo mu to úsměv na obličeji. Všechny fotky mu vytisknu a nalepím nad jeho postel. Budou ho provázet v těchto těžkých časech,“ pověděla Sophie deníku HuffingtonPost.