X-Men: Apocalypse se zaměří na mladší obsazení

V X-Men: Apocalypse by se měli objevit pouze představitelé mladší herecké generace

Po celém filmovém světě je znát, že se premiéra X-Men: Budoucí minulost nezadržitelně blíží. Finální trailer nás dostal do kolen, film je představován ve všech koutech, režiséři, herci, scénáristé jsou dnes a denně dotazováni na novinky a fanoušci se již samotné premiéry nemohou dočkat.

V X-Men: Apocalypse by se měli objevit pouze představitelé mladší herecké generace
V X-Men: Apocalypse by se měli objevit pouze představitelé mladší herecké generace

Právě během konverzací o tomto filmu byl scénárista Simon Kinberg dotázán na pokračování, které ponese název X-Men: Apocalypse, jež by mělo dorazit do kin 27. května 2016.

„Apocalypse bude navazovat na obsazení První třídy. Proto tedy budeme spíše počítat s Jamesem McAvoyem, Michaelem Fassbenderem, Jennifer Lawrence, Nickem Houltem a podobně starým aktérům. Není to pokračování, kde bychom nutně museli vidět Iana McKellena, Patricka Stewarta, Hale Berry a originální obsazení z prvních třech X-menovských filmů. Film se bude odehrávat těsně před Budoucí minulostí a kde X-Meni poprvé začali.“

Navzdory Kinbergovu tvrzení ohledně návratu původního obsazení do Apocalypse, Patrick Stewart cítí, že je tu pořád šance, aby se do filmu vrátil.

Professor-X-Wheelchair-Xmen
Profesor X se podle nynějších tvrzení neměl ukázat v Apocalypse, sám ale doufá v opak

„Nevidím důvod proč ne. Je to jedna z těch nejlepších věcí na fantasy a science fiction. Nikdy nejste doopravdy mrtví. Opravdu rád bych se vrátil a udělal toho víc pro tento komiksový svět.“

Není jasno, zda-li tím Stewart myslel, že Profesor X zemře v Budoucí minulosti. Je ale přesvědčen, že se vrátí do X-Menů, kteří následují hned po Apocalypse, zřejmě v roce 2018.

„Mohlo by tam být něco jiného. Ptáček mi zašeptal do ucha, že by to mohlo být něco, co souvisí s X-Meny.“