Warcraft: První fotka z natáčení!

Příchod filmového Warcraftu na plátna kin je sice plánován na rok 2016, ale kvůli obrovské fanouškovské základně, převážně složené z hráčů počítačových her, si ani režisér Duncan Jones nemůže nedovolit, jednou za čas, sdílet na internetu nějaké horké novinky přímo z projektu. Po ohlášení hlavních hereckých představitelů a představení několika skvělých konceptů, to dnes konečně přišlo – oficiální fotka z placu Warcraftu!

První pohled do zákulisí filmového Warcraftu!
První pohled do zákulisí filmového Warcraftu!

Jak už asi tušíte z prvního obrázku ze zákulisí Warcraftu, veleočekávaný biják se již opravdu natáčí – v těchto dnech ve Vancouveru. Pozadí na fotce pak patří samotnému režisérovi Duncanu Jonesovi.

Scénář Warcraftu pochází z ruk Charlese Leavitta (Krvavý diamant, Svět podle Prota), následně pak ještě prošel úpravou podle režiséra Duncana Jonese. Snímek vejde do kin až 11. března 2016 a to především kvůli tomu, aby se o Vánocích 2015 vyhl souboji se sedmou epizodou Star Wars. V hlavních rolích Ben Foster, Travis Fimmel, Dominic Cooper, Paula Patton, Toby Kebbell, Robert Kazinsky, Daniel Wu, Clancy Brown, Ben Schnetzer a další.