Video: Fanouškovský trailer k Expendabelles je na světě!

Hvězdy ze sérií Resident Evil a Kick-Ass nakonec obsazeny? Všechno nasvědčuje tomu, že ano! Na koho se můžeme těšit a koho bychom si přáli nejvíce?

Expendabelles
Expendabelles

Podle nejnovějších informací se má v hlavní roli objevit původně zmiňovaná propagátorka série Resident Evil, Milla Jovovich a k ní se má připojit mladá hvězda Kick- Ass, Chloe Grace Moretz. Fanoušci by si velice přáli oblíbenou Scarlett Johansson, kterou jste mohli vidět v novém a úspěšném pokračování Captain America.

Nechybí ani další nespočet slavných jmen. Mezi nimi Sigourney Weaver, Katee Sackhoff, Ronda Rousey, Meryl Streep, Halle Berry, Carrie-Anne Moss, Geena Davis, Jennifer Garner, Kate Beckinsale, Sandra Bullock, Rhona Mitra, Uma Thurman, Lucy Lawless, Angela Bassett, Cameron Diaz, Lucy Liu, Gina Carano, Pam Grier, Sharon Stone, Brigitte Nielsen a Angelina Jolie.

O čem nakonec Postradatelné ženy budou? Na internet pronikla první synopse, která hovoří o neúspěšném průniku Navy SEALs do ostrovního doupěte, kde neomezený vládce a tyran vězní jednoho z nejlepších světových jaderných vědců. Po zpackané misi tak přichází na řadu The Expendabelles, jednotka agentek, která se bude snažit nastolený problém vyřešit. Tedy sesadit diktátora a zachránit vědce.

httpv://youtu.be/ib8pntB4WK4

Hvězdně nabitého snímku bychom se měli dočkat v roce 2015, ale vše se může ještě změnit.