Trailer #3: X-Men: Budoucí minulost (2014)

V dnešních velmi brzkých ranních hodinách dorazil slibovaný finální trailer k X-menovské Budoucí minulosti. Připravte se na téměř tři minuty nových záběrů, které vám dají za pravdu, že premiéra v druhé polovině května tohoto roku je ještě strašně daleko! Třetí trailer se totiž dost pravděpodobně stává nejlepší upoutávkou, kterou jsme letos zatím mohli spatřit. A to minulé trailery Budoucí minulosti nasadily laťku hodně vysoko!

Jennifer Lawrence a Hugh Jackman, Zdroj: CinemArt
Jennifer Lawrence a Hugh Jackman, Zdroj: CinemArt

Ve filmu X-Men: Budoucí minulost bojuje kompletní sestava X-Men ve válce o přežití svého druhu. Nelítostný boj zuří ve dvou různých časových rovinách, a proto v něm můžou spojit síly hrdinové původní trilogie X-Men a jejich mladší Já z filmu X-Men: První třída. Ti všichni musí za každou cenu změnit minulost, aby zachránili naši budoucnost.

Snímek režíruje Bryan Singer, v hlavních rolích Hugh Jackman, Michael Fassbender, James McAvoy, Jason Flemyng, Ian McKellen, Jennifer Lawrence, Patrick Stewart, Nicholas Hoult, Ellen Page, Peter Dinklage, Halle Berry, Shawn Ashmore a další. Premiéra snímku je 22. května 2014.

httpv://youtu.be/gsjtg7m1MMM