Táta v sukni hlásí comeback

Robin Williams jako táta v sukni.

Táta v sukni patří mezi klasiky z devadesátých let. Na pokračování populární komedie jsme tedy čekali poměrně dlouho. Pokud chcete vědět, nač se můžeme těšit a o čem vůbec je první díl, můžete si přečíst následující článek.

Robin Williams jako táta v sukni.
Robin Williams jako táta v sukni.

Danie Hillard (Robin Williams) je rozvedený otec, který chce za každou cenu být znovu se svými dětmi. Když se dozví, že jeho exmanželka hledá chůvu, okamžitě začne jednat. Jediné, co mu stačí k tomu, aby tu práci získal, je skvěle laděná paruka, trocha make-upu, typické hospodyňské šaty a britský přízvuk. Díky těmto věcem Danielovi začne úplně nový život se svojí rodinou.

Celý film v podstatě stojí na Robinu Williamsovi, jeho humoru a šatníku, díky čemuž se Táta v sukni stal i kasovním trhákem, když vydělal přes 400 milionů dolarů po celém světě. Film režíroval Chris Columbus. Ten má na starosti i první dva filmy s Harrym Potterem, rovněž nezapomenutelné vánoční klasiky Sám doma.

Jak Williams, tak Columbus chtějí úspěch jedničky zopakovat a pomoct by jim k tomu měl scénář od Davida Berenbauma. Pokračování by mělo vzniknout pod studiem 20th Century Fox. Můžeme jen doufat, že film dostane zelenou a my opět uvidíme Robina Williamse v květovaných šatech.