Rychle a zběsile 7: Bratři Paula Walkera pomohou dokončit film

Zhruba před měsícem se filmový štáb Rychle a zběsile vrátil na plac, aby dotočil další pokračování slavné automobilové série. Natáčení bylo přerušeno zejména kvůli úmrtí Paula Walkera. Když se ovšem rozhodlo, že postava Briana O’Connera nebude ze sedmého dílu vystřižena, nic nebránilo tomu, aby režisér James Wan (Insidious, V zajetí démonů) mohl opět šlápnout na plyn.

Cody, Caleb a Paul Walkerovi
Cody, Caleb a Paul Walkerovi

Během zmiňované přestávky se internetem nesly nejrůznější nepotvrzené informace. Málo kdo tuší, ze kterého zdroje navíc přicházely. Například se spekulovalo, že některé scény, které Paul Walker nedokončil, natočí jeho bratři Caleb a Cody. Nyní však přichází novinky přímo z Universal Pictures, které tyto měsíce dlouhé domněnky potvrzují. Caleb a Cody Walkerovi pomohou Wanovi dokončit tolik očekávaný projekt.

„Vrátili jsme se na plac a vítáme i Paulovy bratry – Codyho a Caleba v naší rodině. Cody s Calebem nám pomohou dokončit některé scény za svého bratra a zaplnit tak malé mezery v naší produkci. Mít je na placu, nám připomíná, jako kdyby s námi byl i Paul.“ – Oficiální prohlášení Universal Pictures.

Rychle a zběsile 7 v režii hororového mága Jamese Wana dorazí do kin s ročním zpožděním, tedy 9. dubna 2015. V hlavních rolích Dwayne Johnson, Vin Diesel, Paul Walker, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Jason Statham, Tony Jaa, Djimon Hounsou, Kurt Russell, Deepika Padukone, Lucas Black a další.